Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Nové rybky jsou už na cestě. Dvě party Corydorasů, jedna grupa Teter (původně plánovaná jako zásobárna jídla pro Bujurky) a jedna parta Cichlid. Až to dorazí, tak to nafotím a upřesním. Ondro s Tahuantinsuyoa macantzatza do budoucna počítám. Nech mi tam pár hezkých kousků .
Pořád tak nějak doufám, že časem Bujurky zase seženu. Třeba Bujurquina oenolaemus bych vzal velmi rád . Kvietik: vzpamatovat jsem se musel rychle. Včera jsem skoro nakrmil prázdné akvárium. Čím dřív tam něco poplave, tím lépe .
Tak v nádrži už zase něco plave. 10x Corydoras septentrionalis (z jiného zdroje než ta první skupinka o kterou jsem přišel a jsou to úplně jiné ryby) 10x Tetra Crenuchus spilurus wild Na cichlidy a přísaváka ještě čekám.
G. balzanii jsou krásní, ale nejsou hodně divocí? http://www.seriouslyfish.com/species/gy ... -balzanii/ U L106 bych se bál o Echinodory, pokud nějaké máš. Měl jsem dříve Name Hemiancistrusy L128 blue fantom a ti je likvidovali usilovně, dokud z nich nic nezbylo. Hlavně pak dej fotky, máš je dycky povedené.
Nevím jak jsou na tom balzanii s agresivitou, ale teď co nemám bujurky je mi to vlastně jedno. Elkáč 106 bude v nádrži sám, snad mi kytky nechá na pokoji. Uvidíme. Jsou to strašný prckové .