Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Trošku to poporostlo. Australáci jsou spárovaní, dominantní pár jde asi do tření a prohání po akváriu nejen druhého samce, ale i Guianacary. Druhý pár musí pryč. To bude zase radosti sehnat někoho, kdo se jich v Plzni ujme .
Hlavně jsou od kvalitního chovatele . Jestli máš na Australáky chuť, tak se spíš koukni na vivárko. Mají barevnější a pohlednější Australoheros minuano. Samotného mě mrzí, že jsem je nevzal místo scitulus.
Mi přijdou ti tvoji scitulus hezčí než kterýkoli Australoheros minuano z fotek na googlu. Krásné ryby. Jak velkou plochu brání? Scitiusi jsou další ryby na seznamu chci, ale není místo.
Zatím jen své nejbližší okolí, ale jsou to prckové. Hodně moc mi chováním připomínají Cryptoheros sajica. Samice před samcem výrazně mění zbarvení a doslova se jí rozsvítí oči. Neustále se před sebou natřásají a když něco proplave kolem, tak se oženou. Časem bude asi hůř. Ryby jsou ve skutečnosti tmavší než na fotkách. Pokusím se večer o video. Minuano jsem viděl na FB na videu a jsou zbarvené výrazně do žluta. To video teď nemůžu najít.