Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Ahoj, dnes se nezadařilo. Zaseklo se Co2, chvilku jsem se v tom vrtal, pak jsem zavřel ventil a šel na dvě hoďky od toho. Jenže jsem deb.l! Ventil jsem nezavřel, ale naopak naplno otevřel. Samozřejmě to naskočilo (asi časovač) a já přišel o všechny ryby. Nejradši bych si nafackoval.
Tak to je velká škoda. Vyhoď to CO2. Lepší nemít nic riskantního. Doufám, že na akvaristiku nezanevřeš. Pořiď si nějaké zeměžrouty, ty jsi neměl a jsou to super ryby.
Co2 za to nemůže. Může za to ten blb co to obsluhuje. Nejradši bych akva zrušil, ale stálo to dost peněz a mám objednanou skupinku Corydorasů. Dám je tam a uvidíme co dál.
Vše bylo řečeno - veliká škoda ! Stávají se i takovýhle věci a nejseš první ani poslední ... V klidu si namysli další "posádku" , vždycky jsi to měl pěkný a tak se budu těšit na další pokračování téhle nádrže