Sorry  . Velikost skvrn na pohlaví mít vliv nebude.
   Sorry  . Velikost skvrn na pohlaví mít vliv nebude.  Jsem zvědavej jak ti to půjde a přeju hodně zdaru !
   Jsem zvědavej jak ti to půjde a přeju hodně zdaru !
 asi začnem davať menšie davky
 asi začnem davať menšie davky  inak stymi škvrnami by som velmi nesuhlasil ten parik čo sa mi urobil tak samec je väčši ako pišeš ale ma zaroveň drobne škvrny oproti samičke ta je vyrazne menšia ale ma oveľa väčšie a vyraznejšie škvrny dam foto samičky...
 inak stymi škvrnami by som velmi nesuhlasil ten parik čo sa mi urobil tak samec je väčši ako pišeš ale ma zaroveň drobne škvrny oproti samičke ta je vyrazne menšia ale ma oveľa väčšie a vyraznejšie škvrny dam foto samičky...

bral som ich od jedneho zdroja ale tam mohli byť pomiešane to je pravda ja len hovorim že akonahle sa mi tu urobil par tak som rozoznal pohlavie velkosťou ryb,škvrn a tukovym hrbolom možno nahoda
 bral som ich od jedneho zdroja ale tam mohli byť pomiešane to je pravda ja len hovorim že akonahle sa mi tu urobil par tak som rozoznal pohlavie velkosťou ryb,škvrn a tukovym hrbolom možno nahoda 

contyKE píše:Ešte otazočka davate alebo davali ste paratillapiam žrať cvrčky,švaby a podobne? Ja už som skušal a chuti im

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť