ale byly to opravdu pěkně rostlé kusy s krásně vysokýma hřbetníma a břišníma ploutvema a dlouhýma neponičenýma paprskama prsních ploutvý ... na to jak to byly malý kusy . Znáš mě já se ve Skalárách zase tolik neorientuju ale nějaký jsem už viděl
  ale byly to opravdu pěkně rostlé kusy s krásně vysokýma hřbetníma a břišníma ploutvema a dlouhýma neponičenýma paprskama prsních ploutvý ... na to jak to byly malý kusy . Znáš mě já se ve Skalárách zase tolik neorientuju ale nějaký jsem už viděl   a tyhle byly opravdu krásný . Velkýho rivuláta jsem neviděl , měli tam plnou nádrž cca 10cm mladých rivulátů , většinou samců . Fotil jsem je ale z těch se opravdu nedala použít ani jedna fotka !
  a tyhle byly opravdu krásný . Velkýho rivuláta jsem neviděl , měli tam plnou nádrž cca 10cm mladých rivulátů , většinou samců . Fotil jsem je ale z těch se opravdu nedala použít ani jedna fotka ! 

Nevíte co to je za druh?
  Nevíte co to je za druh?
jestli se nemýlim tak Potamotrygon sp.Pearlnhkg píše:Tak jsem spíše čuměl do výstavních akvárií. Nejvíc se mi líbila Trnucha na první fotce. Akorát mi bohužel přišla trochu plesnivá na okrajích disku.Nevíte co to je za druh?
Späť na Návštevy, reportáže a akvavýlety cichlidárov
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia