Během pár dní sem dám fotky.
 Během pár dní sem dám fotky. a jak jsi nakonec vyřešil ten filtr?
  a jak jsi nakonec vyřešil ten filtr? Filtr je HMF s malou vychytávkou, aby nebyly vidět lišty. Zatím jede v akváriu i původní vnější filtr. Ale výhledově bude je HMF s čerpadlem o výkonu 2000l/hod. Fotky budou brzy. Dnes zapracuju na vzhledu, zatím je to jen na hrubo naházené. Bylo málo času, jsem rád, že jsem stihl vyměnit akvárka a trochu poklidit.
  Filtr je HMF s malou vychytávkou, aby nebyly vidět lišty. Zatím jede v akváriu i původní vnější filtr. Ale výhledově bude je HMF s čerpadlem o výkonu 2000l/hod. Fotky budou brzy. Dnes zapracuju na vzhledu, zatím je to jen na hrubo naházené. Bylo málo času, jsem rád, že jsem stihl vyměnit akvárka a trochu poklidit. Je super, že je větší, je to asi maximum co si teď můžu dovolit, ale výhledově... Myslel jsem, že myšlenky na větší akvárko příjdou později.
  Je super, že je větší, je to asi maximum co si teď můžu dovolit, ale výhledově... Myslel jsem, že myšlenky na větší akvárko příjdou později. .
 .
 .Aká bude osádka,ak to nie je tajomstvo? Nech ti prináša veľa radosti a spokojných rýb
.Aká bude osádka,ak to nie je tajomstvo? Nech ti prináša veľa radosti a spokojných rýb  

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia