Budu muset dát pryč jeden pár A. metae, protože druhý pár ho po prodeji amazonarum terorizuje.
 Budu muset dát pryč jeden pár A. metae, protože druhý pár ho po prodeji amazonarum terorizuje. Budu muset dát pryč jeden pár A. metae, protože druhý pár ho po prodeji amazonarum terorizuje.
 Budu muset dát pryč jeden pár A. metae, protože druhý pár ho po prodeji amazonarum terorizuje.

jo Geoši jsou od Danyta, nakonec každý jiný druh. Ale to mi moc nevadí, aspoň se v nich konečně začínám orientovat
 jo Geoši jsou od Danyta, nakonec každý jiný druh. Ale to mi moc nevadí, aspoň se v nich konečně začínám orientovat   
  Když jsem byl u Danyta, tak říkal, že si je budeš brát. Mezi těmi jeho hov*dkami se úplně ztrácely...
 Když jsem byl u Danyta, tak říkal, že si je budeš brát. Mezi těmi jeho hov*dkami se úplně ztrácely...Tomáš Kubík píše:Díky. Samec má cca 25cm možná víc a samice je o něco menší. Coryphaenoides to mají podobně. Vypadá to, že i oni jsou pár.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia