Pekná nádrž. Trochu by som tie konáre vysunul viac do priestoru aby neboli tak nacapené na pozadí.
Ohrievač ...používam nejaký polský Atman 250w a funguje bez problémov.
l_laco píše:Pekná nádrž. Trochu by som tie konáre vysunul viac do priestoru aby neboli tak nacapené na pozadí.
Ohrievač ...používam nejaký polský Atman 250w a funguje bez problémov.
nhkg píše:Altifrons - nikdy jsem neměl
Tapajos - doporučuju. U mě vyrostli na 15cm a jsou docela barevní a aktivní. Samci se rádi přetlačovali.
Surinamensis - co si pod tím představit? pravé Surinamensis se asi nikdy do Evropy nedovezly a prodává se pod tím názvem všechno možné
Pindare - nedoporučuju. U mě vyrostli na 20cm a byli brutálně plaší a furt zalezlí.
Ale pokud můžu doporučit, tak jdi do Satanoperek bez puntíků. Jsou odolnější jak Geophágové a aspoň mi se líbí mnohem víc.
Buď S. jurupari/leucosticta/mapiritensis - ty jsou v mládí nerozlišitelné. Pokud nekoupíš od chovatele, bude to dycky loterie co z toho vyroste.
A nebo dražší S. rhynchitis. Ti by mohli vyrůst trošku menší. Kupovat znovu Satanoperky, jdu do nich.
Kremes píše:Ďakujem všetkým za vaše názory. Rozhodnúť sa musím sám a čas našťastie pri tejto záľube netlačí. Výber som skrátil nakoniec na týchto kandidátov:
Geophagus Altifrons
Geophagus Tapajos - Red head
Satanoperca Leucosticta
Danny, ako ti maximálne dorástli Altifrons? Vďaka.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia