Už to zase vypadá jako tvoje bývalé akva a až seženeš ten zbytek ryb, tak to bude mazec!

head66y6 píše:Super!
Už to zase vypadá jako tvoje bývalé akva a až seženeš ten zbytek ryb, tak to bude mazec!
 ano, uz sa to zacina podobat a pekne to ozilo..
  ano, uz sa to zacina podobat a pekne to ozilo.. Lubik píše:kazdy den ked pridem domov a vidim moju 860ku si hovorim ake mam fajne velke akva a ake obrovske ryby mi zachvilu vyrastu, teraz som videl toto a mam pocit ze doma mam len vytieracku
paradne to mas isto

Teraz uz len festae, bocourti, pearsei, zonatus, dovii a umbee a som spokojny
 Teraz uz len festae, bocourti, pearsei, zonatus, dovii a umbee a som spokojny  

stiff píše:Ahojte vsetci cichlidari, znami aj neznami. Dlho predlho som tu nebol a este dlhsie nic nepisal. Po rokoch sa opäť vraciam k cichlidam, aj ked tentokrat uz iba rekreacne, ziadne odchovy, nic...

tesim sa s tebou
 tesim sa s tebou

. Dakujem za tento pozitivny koment... A som rad, ze som ti sposobil sok
. Dakujem za tento pozitivny koment... A som rad, ze som ti sposobil sok   Tesim sa, ze si niekto pamata stare casy a to obrovske nadsenie, ktore tu na CK (a pred tym na CP) bolo... a tiez sa tesim, ze prisiel ten spravny cas a ja znovu chovam "velke rybky"
  Tesim sa, ze si niekto pamata stare casy a to obrovske nadsenie, ktore tu na CK (a pred tym na CP) bolo... a tiez sa tesim, ze prisiel ten spravny cas a ja znovu chovam "velke rybky"  A tiez sa tesim, ze som znova tu na fore. Pevne verim, ze pomalinky tento nas CK dame znova hore. Uz sa na tom pracuje...
  A tiez sa tesim, ze som znova tu na fore. Pevne verim, ze pomalinky tento nas CK dame znova hore. Uz sa na tom pracuje...   

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia