? Dik, ale zrkadlovka uz zapadla prachom, ale nikdy nehovor nikdy
? Dik, ale zrkadlovka uz zapadla prachom, ale nikdy nehovor nikdy  
 aj Rotkeily tam boli, ked si dobre pamatam...
 aj Rotkeily tam boli, ked si dobre pamatam...

l_laco píše:Držím sa... nejako. Zrkadlovku čoskoro oprášiš, o tom nepochybujem. A Uaru... krásne, no spomienky...
Teraz mám v jednom akva niekoľko dorastencov Argentea, párik Breidohri a Nicaraguensis, a v starej 500-ke pomaly rastú Pearsei. Trochu ich terorizuje práve vytretý párik Tetracantus. A tiež je tam párik Nicaraguensis, Elioty a mladé Nematopusy...
Takže taká zmeska
 Tetracanthus, keby si chcel dat niekedy prec, urcite mi daj vediet
 Tetracanthus, keby si chcel dat niekedy prec, urcite mi daj vediet   
 miras90 píše:Pěkná nádrž a dobrá sestava držím palce ať to vyjde. Budu se těšit na fotky
 uvidime, co prinesie cas
  uvidime, co prinesie cas  

Vsetky nazvy, detaily chovu sa automaticky vratia a clovek si pripada akoby ani ziadna pauza nebola. Tie debaty, to je fanatizmus cisty, teraz mam moznost to vidiet trocha "z nadhladu" predsa len som uz par rokov mimo diania... Tak si to uvedomujem. To je diagnóza. DIAGNOZA CICHLIDY!
 Vsetky nazvy, detaily chovu sa automaticky vratia a clovek si pripada akoby ani ziadna pauza nebola. Tie debaty, to je fanatizmus cisty, teraz mam moznost to vidiet trocha "z nadhladu" predsa len som uz par rokov mimo diania... Tak si to uvedomujem. To je diagnóza. DIAGNOZA CICHLIDY!  

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia