Rasto_2001 píše:liborass píše:Já beru molitan tady https://www.jezirkabanat.cz/, mají tam zbytkové kousky, mají tam i zeolit. Jinak lávovou drť a pemzu co používám ve filtru já, tak jsem koupil normálně v zahradnictví...
Pozerám akurát na to, len tam je doprava na SK 11 eur, ale ináč majú super ceny
liborass píše:Při ceně vaty jsem ji vyhazoval. Když jsem měl skleněný filtr pod akva, tak mi hodně pomohlo, když jsem dal do komory s vatou okružáky a krevetky. Pak jsem vatu měnil jednou za dva měsíce předtím co týden až dva. Co se molitanu týče, tak ideální je TM 10 a TM 20, jemnější už nemají cenu.
Rasto_2001 píše:liborass píše:Při ceně vaty jsem ji vyhazoval. Když jsem měl skleněný filtr pod akva, tak mi hodně pomohlo, když jsem dal do komory s vatou okružáky a krevetky. Pak jsem vatu měnil jednou za dva měsíce předtím co týden až dva. Co se molitanu týče, tak ideální je TM 10 a TM 20, jemnější už nemají cenu.
Dobrý
Aké krevetky - čo ktomu je potrebné: svetlo napr ... alebo čo ? abo len ich dám do filtra a neriešim?
Okružáky - nerozliezli sa potom po celokm AQ i filtri ?
Tie krevetky, môžu ísť aj do AQ k cichlirám ? či tie ich požerú ?
luker13 píše:zdarec ... mozem pouzit do prepadoveho filtru na prepazky aj plexisklo?
Späť na Technické vybavenie nádrží, rady a recenzie techniky
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia