Janek píše:Jen užívej, ať se máme na co koukat. Ještě hejno potěru kolem nich a bude to dokonalé

HEAD66Y6 píše:Samice je škoda! Samec pěknej kusanec ... kolik asi má? Mě ten samec taky pořád ještě roste až mě to začíná trochu děsit
Nemám teď v 8kile nic co bych někomu odlovoval a tak ho asi ještě nějakou chvilku nezměřím bo se mi tam nechce sahat jen tak pro nic za nic ale dost by mě to samotnýho zajímalo ...

Ten mamlas by se snad lekl i piskořky kdyby na něj bafla
  Ten mamlas by se snad lekl i piskořky kdyby na něj bafla   Ale oproti ní je 2X tak velkej a asi by s ní zametl kdyby mu ruplo v kouli ....
  Ale oproti ní je 2X tak velkej a asi by s ní zametl kdyby mu ruplo v kouli ....
HEAD66Y6 píše:Brzo budu mít slepenou novou vytíračku a chtěl bych je zkusit odlovit a nechat jim soukromí ale potom co Janči napsal že mu samec sundal samici mám trochu strach ....
By mě jeblo kdyby mi ji sestřelil - zatím to je v 8kile tak že doráží ona na něj a bejvá zaplněná ale on je to mamlas a nevšímá si jí. Dokonce když ho někdy nějaký ryby trochu šikanujou tak se on stáhne do rohu a ona je ten kdo ho srdnatě brání a odhání od něj sígri ...... Ale oproti ní je 2X tak velkej a asi by s ní zametl kdyby mu ruplo v kouli ....

. Tuhle "lest" jsem použil už u více ryb ale pro tuhle samici nemám zatím velikost
  . Tuhle "lest" jsem použil už u více ryb ale pro tuhle samici nemám zatím velikost  
 . Musím použít Jankovo přirovnání u jinejch ryb tady na CK - byly to fakt takový divný "prašivky"
 . Musím použít Jankovo přirovnání u jinejch ryb tady na CK - byly to fakt takový divný "prašivky"   

Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia