Janek píše:Jen užívej, ať se máme na co koukat. Ještě hejno potěru kolem nich a bude to dokonalé
HEAD66Y6 píše:Samice je škoda! Samec pěknej kusanec ... kolik asi má? Mě ten samec taky pořád ještě roste až mě to začíná trochu děsit
Nemám teď v 8kile nic co bych někomu odlovoval a tak ho asi ještě nějakou chvilku nezměřím bo se mi tam nechce sahat jen tak pro nic za nic ale dost by mě to samotnýho zajímalo ...
HEAD66Y6 píše:Brzo budu mít slepenou novou vytíračku a chtěl bych je zkusit odlovit a nechat jim soukromí ale potom co Janči napsal že mu samec sundal samici mám trochu strach ....
By mě jeblo kdyby mi ji sestřelil - zatím to je v 8kile tak že doráží ona na něj a bejvá zaplněná ale on je to mamlas a nevšímá si jí. Dokonce když ho někdy nějaký ryby trochu šikanujou tak se on stáhne do rohu a ona je ten kdo ho srdnatě brání a odhání od něj sígri ...... Ale oproti ní je 2X tak velkej a asi by s ní zametl kdyby mu ruplo v kouli ....
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia