Názov nádrže: Altum Angels
Biotop nádrže: JA
Rozmery nádrže (d x v x h): 145000x60000x45000
Hrúbka skla: 10
Objem nádrže : 391,5
Dekorácia v nádrži: finger-wood, amfybolity, riecny strk, biely kremicity piesok
Filtrácia nádrže: vnutorny vstavany - 15x45x60(cm) - prva komora molitan, 1kg zeolitu, JBL micromec, druha komora molitan, raselina, jeslove sisky, keramicke valceky, phosex a vata. Vonkajsi JBL e901 - naplneny JBL micromec a Sera siporax. Vonkajsi tetratec EX 1200 - naplneny biobalsami, molitanom a vatou.
Osvetlenie nádrže: 2x80W T5 (modra a biela trubica)
Ohrievanie nádrže: 300W JBL ohrievač
Stojan pod nádržou: asi dub
Kryt nádrže: bez krytu
Rastliny v nádrži: Valisneria gigantea, Nymphaea lotus, Anubiasy, Pistie, Echinodory (tie moc chutia mojim l sumcom, takze budu musiet byt niecim nahradene) , Hygrophila polysperma, Blixa Japonica
Ryby v nádrži: 2x Pterophyllum scalare Rio Nanay, 1x Discus blue diamond, 1x Discus (bol kupovany ako axelrodi ale asi je to neaky iny) , 1 par Discus - Oriximina red (wild) , 16x paracheirodon axelrodi, 3x Sae, 3x Prisavka thajska, 3x Mrenka krasnoplutva, 5x Mrenka nadherna, 1x guaianacara stergiosa 1x sekierka(na dozitie) a moja druha velka vasen L-sumci - 1x gibbiceps 1x panaque nigrolineatus 1x green phantom pleco 1x golden nuget (L018) 1x Peckoltia vitatta 1x Leopard cactus pleco (L114) , 1x Ancistrus dolichopterus (L183), 1x Peckoltia compta (L134), 1x Snowball pleco (L201) , 1x Loricaria sp. Rio Atabapo. Ak som na niečo zabudol tak doplním časom.
Kŕmenie rýb: mrazená artemia, cierne komarie larvy, krill, vynimocne mix hovadzieho srdca, granule od tetry a hikariho pre disky, granule pre prisavnikov od JBLka, obcas uhorka, cuketa a echinodory
Výmena vody: tyzdenne cca 60 litrov. Parametre vody drzim nasledovne - No3 do 5mg/l, ph - tesne pod 7, kh - 6-7, vodivost okolo 200
Fotogaléria nádrže: dnes prilozim
Poznámka k nádrži: planujem doplniť ešte 6ks terčovcov a neake "vynimocne" Lkáče čo mi padnú do oka