Aquarista píše:No bude to ťažké , Gáborik je mimo ... asi dnes nenastúpi.

:D:D ale nechcem vediet co ste sledovali tych 59minut...
:D:D ale nechcem vediet co ste sledovali tych 59minut...
 ďalej - a s úsmevom.
  ďalej - a s úsmevom.   Už žiadne nechty ani televízory.
  Už žiadne nechty ani televízory.  Musíme sa naučiť hokejom baviť sa a nie trpieť.
  Musíme sa naučiť hokejom baviť sa a nie trpieť.

som fanusikom nasich hokejistov,no toho roku sa muzstvu vobec nedari,slaba strelecka efektivita,presilovky este horsie,jedinym pozitivom su vykony LACA,vyzera to tak ,ze slovensko pomaly ale isto vypadava z prvej osmicky muzstiev a v blizkej buducnosti tam asi ani patrit nebude,niekde je chyba,treba zacat riesit problem uz od najmensich ziakov,vychovat dalsiu generaciu,podobnu tej z pred 10 rokov,no ako ked pre hokej sa u nas robi malo a pre deti sa robi este menej,proste na slovensku sa cakaju svetove vysledky no nic sa pre to nerobi
 som fanusikom nasich hokejistov,no toho roku sa muzstvu vobec nedari,slaba strelecka efektivita,presilovky este horsie,jedinym pozitivom su vykony LACA,vyzera to tak ,ze slovensko pomaly ale isto vypadava z prvej osmicky muzstiev a v blizkej buducnosti tam asi ani patrit nebude,niekde je chyba,treba zacat riesit problem uz od najmensich ziakov,vychovat dalsiu generaciu,podobnu tej z pred 10 rokov,no ako ked pre hokej sa u nas robi malo a pre deti sa robi este menej,proste na slovensku sa cakaju svetove vysledky no nic sa pre to nerobi
jojo2409 píše::oops:

Držím palce s Kanadou, kdesi som čítal, že české zlato bolo v. r. 2000, 2005, 2010, tak nech tradícia vydrží aj 2015!!!
  Držím palce s Kanadou, kdesi som čítal, že české zlato bolo v. r. 2000, 2005, 2010, tak nech tradícia vydrží aj 2015!!!   A Jarda nech si to doma užije, obdivujem...
  A Jarda nech si to doma užije, obdivujem... 

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia