Zdravím vás priatelia... ktorí si na mňa ešte pamätajú
Dnes som presťahoval moju drahú 500-ku do Žiliny. Predaj sa nedaril, neozýval sa žiadny seriózny záujemca a tak som si povedal, že ak mám prerobiť viac ako polovicu ceny čo som za to akvárko so stojanom dal, to teda nie a radšej si ho nechám ... aj za cenu, že v byte bude tlačenka
Kým ho znovu napustím prejde ešte nejaký čas, momentálne prebieha rekonštrukcia spálne a to mi zaberie čas, ale keď tu bude, nedá mi spávať a tak sa mu budem venovať.
Naivne som si myslel že 2m sa zmestia do výťahu ... no nie, a tak sme to akvárko dvaja, pekne po tesných schodoch trepali na 4 poschodie, resp. 5 nadzemné podlažie .... či ako sa to ráta ... aj stojan ... fuška ... Teraz mi už len zostáva dúfať, že mrazy ktoré boli nedávno nepoškodili lepidlo a nebude tiecť. Skladoval som ho totiž v takej drevenej garáži, len z dosiek, žiadne kúrenie ani izolácia.
Zatiaľ je to len tak ako vidno na fotkách :
No už teraz rozmýšľam, čo do neho dám ... JA určite nie, nie je tu vyhovujúca voda a tak ma napadá nejaká malá SA ... uvítam nejaké tipy, rady, nápady, najmä kde sa dá čo zohnať