ten vylet dost uzko suvisi s mojim navratom k akvaristike, taze je to na mieste

. V 60l som mal umele rastlinky, potapaca a 2ks nejakeho ostriezika. Uz vtedy som bol cichidar!!!
. V 60l som mal umele rastlinky, potapaca a 2ks nejakeho ostriezika. Uz vtedy som bol cichidar!!!  Ani som o tom nevedel. Na jednej vystave som ich kupil ani som netusil co.. dal ku gupkam (tam zacala moja akvariztika, 3 gupky vyhrate v tombole a 4l flasa od uhoriek) nakoniec potvory vyrastli na dobrych 30cm
 Ani som o tom nevedel. Na jednej vystave som ich kupil ani som netusil co.. dal ku gupkam (tam zacala moja akvariztika, 3 gupky vyhrate v tombole a 4l flasa od uhoriek) nakoniec potvory vyrastli na dobrych 30cm  Tak som ich nechal samych v tej 60l nadrzi a dorobil som tu 100l. V nej som mal 2 skalarov, nejake panciernicky, prisavniky guramy tusim tertry? Nepamatam uz. Potom som siel na vysku a nejak to podochlo.... Ja pako som to nechal...  Mozno najdem nejake stare foto... uvidim.
 Tak som ich nechal samych v tej 60l nadrzi a dorobil som tu 100l. V nej som mal 2 skalarov, nejake panciernicky, prisavniky guramy tusim tertry? Nepamatam uz. Potom som siel na vysku a nejak to podochlo.... Ja pako som to nechal...  Mozno najdem nejake stare foto... uvidim. . Tak som zacal manzelku spracovavat na akvarko, ukazoval pekne farebne ryby a tak, ze kam by sme to akva mohli dat, ak by bolo.... Poznate to
. Tak som zacal manzelku spracovavat na akvarko, ukazoval pekne farebne ryby a tak, ze kam by sme to akva mohli dat, ak by bolo.... Poznate to  Potom som na bazosi nasiel 200l s externym filtrom (ten moj eheim) za par eur, nedaleko domova. Tak sme pon zasli, Potom som zistil, ze 200l je na malawi skor malo ako dost, tak som zacal pozerat po tanganike. To 200l akva lezalo v garazi a ja som cakal na prilezitost ho zpojazdnit. Az sa robil akvavylet ku stifovi. Pochopil som, ze moje pobluznenie rybkami je dobra vec. Nastartoval som znova bazos, reku to 200l je strasne malo (take male akvarko stiff tusim ani nema
 Potom som na bazosi nasiel 200l s externym filtrom (ten moj eheim) za par eur, nedaleko domova. Tak sme pon zasli, Potom som zistil, ze 200l je na malawi skor malo ako dost, tak som zacal pozerat po tanganike. To 200l akva lezalo v garazi a ja som cakal na prilezitost ho zpojazdnit. Az sa robil akvavylet ku stifovi. Pochopil som, ze moje pobluznenie rybkami je dobra vec. Nastartoval som znova bazos, reku to 200l je strasne malo (take male akvarko stiff tusim ani nema  ) a podarilo sa mi zohnat "len" to 300L, ktore aktualne mam. Ostal som u tnaganiky a v podstate po zriadeni nadrze, zabehu mam cca mesiac aj ryby. Myslim si, ze su spokojne (aj ked sa priznam, netusim ako vizeraju nespokojne ryby
) a podarilo sa mi zohnat "len" to 300L, ktore aktualne mam. Ostal som u tnaganiky a v podstate po zriadeni nadrze, zabehu mam cca mesiac aj ryby. Myslim si, ze su spokojne (aj ked sa priznam, netusim ako vizeraju nespokojne ryby  ) A tak zacina druha kapitola mojej akvaristiky. Aktualne s multikmi a cyprichromisami
) A tak zacina druha kapitola mojej akvaristiky. Aktualne s multikmi a cyprichromisami  . Ked este vyrastiem, hadam poriesim aj vacsiu nadrz a dalsie ryby. Uvidime.
. Ked este vyrastiem, hadam poriesim aj vacsiu nadrz a dalsie ryby. Uvidime.
 ,aspon taka velka ako vkladna
 ,aspon taka velka ako vkladna

a v jednom prispevku som slubil, ze ak najdem foto stareho akva tak sem dam.
 a v jednom prispevku som slubil, ze ak najdem foto stareho akva tak sem dam. Tie fotky z neskorsia som zatial neobjavil
 Tie fotky z neskorsia som zatial neobjavil 

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia