Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
návrat k surovému vzhledu i ryby se už semnou baví po včerejším lovení a poprvé jsem vařil výluh...takže budu zkoušet...na 2 litry výluhu cca80 šištiček olše.
5x Hoplarchus 5x Heros 2x nigrofasciata...ty ale asi brzo sežerou koupil jsme je v jednom zveráku ze zvědavodti jestli vůbec porostou a nerostou 2x Thorichthys affinis jedna samice a její synáček...ještě tam byla malá samička, ale ta zmizela crenicichly asi 10x nejsem si jistý počtem těch menšíh 10x panaque maccus 3x L213 1 velký anc. sp. 1x L239 1 tetra kolumbijská 1 rájeovec 6x panda 1 nějaká lorikárie-sturisoma?
Presne o takého som prišiel aj ja. Ale mal už tak 15cm a zasekol sa medzi kameňmi... Strašný smrad to bol keď som to po pár dňoch zistil a išiel ho vytiahnuť. Celý sa rozpadol. Ešte že nebola žena doma...
nějak mi ty eLka nejdou...ti Hoplarchusi jsou už dost velcí a třeba L104 jsou poslední dobou pořád zalezlí...a proto jsou všichni (10ks) na prodej, kdyby měl někdo zájem...za rozumnou cenu postupně je nahradím něčím větším "nerozbitným"