Plzenaak píše:jojo2409 píše: A TUTO ASI POZNATE,PERFEKTNA A SLOVENSKA
Přijde mi to jako strašně nesourodá skupina a i přes super objem přerybněné akvárium. Polovina ryb by bohatě stačila.
Aquarista píše:túto nádrž som už videl dávnejšie (video), ale jednoducho môj sen ...
paloi píše:Plzenaak píše:jojo2409 píše: A TUTO ASI POZNATE,PERFEKTNA A SLOVENSKA
Přijde mi to jako strašně nesourodá skupina a i přes super objem přerybněné akvárium. Polovina ryb by bohatě stačila.
Toto som videl naživo, určite nás bolo viac takých. Jancibie je ukážkový hostiteľ![]()
Vyzerá to prerybnené, ale pri kŕmení to tak predsa je. Na jednej hromade všetky ryby, zvyšok akvária prázdny. A konkrétne táto nádrž už vraj v tejto podobe aj tak neexistujeA to je škoda, lebo to bolo dobré
huhu píše:Daj aktualne video, alebo aspon foto celej nadrze (resp taky sirsi pohlad, neviem ci sa ti cela nadrz da sfotit) ak mas. Myslim si, ze viaceri sme zvedavi
satan z pekla píše:nádhera klobúk dole dávam rybky plávajú kludne je to také luxusne už sa teším keď to budem vidieť naživo
Späť na Technické vybavenie nádrží, rady a recenzie techniky
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia