Plzenaak píše:jojo2409 píše: A TUTO ASI POZNATE,PERFEKTNA A SLOVENSKA
Přijde mi to jako strašně nesourodá skupina a i přes super objem přerybněné akvárium. Polovina ryb by bohatě stačila.
Aquarista píše:túto nádrž som už videl dávnejšie (video), ale jednoducho môj sen ...
paloi píše:Plzenaak píše:jojo2409 píše: A TUTO ASI POZNATE,PERFEKTNA A SLOVENSKA
Přijde mi to jako strašně nesourodá skupina a i přes super objem přerybněné akvárium. Polovina ryb by bohatě stačila.
Toto som videl naživo, určite nás bolo viac takých. Jancibie je ukážkový hostiteľ
Vyzerá to prerybnené, ale pri kŕmení to tak predsa je. Na jednej hromade všetky ryby, zvyšok akvária prázdny. A konkrétne táto nádrž už vraj v tejto podobe aj tak neexistuje A to je škoda, lebo to bolo dobré
huhu píše:Daj aktualne video, alebo aspon foto celej nadrze (resp taky sirsi pohlad, neviem ci sa ti cela nadrz da sfotit ) ak mas. Myslim si, ze viaceri sme zvedavi
satan z pekla píše:nádhera klobúk dole dávam rybky plávajú kludne je to také luxusne už sa teším keď to budem vidieť naživo
Späť na Technické vybavenie nádrží, rady a recenzie techniky
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť