. Mne osobne sa viac páčila tá Južná Amerika, ale sledujem aj túto tvoju nádrž na "rybičkách" je to luxus.
 . Mne osobne sa viac páčila tá Južná Amerika, ale sledujem aj túto tvoju nádrž na "rybičkách" je to luxus. . Mne osobne sa viac páčila tá Južná Amerika, ale sledujem aj túto tvoju nádrž na "rybičkách" je to luxus.
 . Mne osobne sa viac páčila tá Južná Amerika, ale sledujem aj túto tvoju nádrž na "rybičkách" je to luxus.
 to ti poroste tak ta yongei ale millepory rostou pomaleji
 to ti poroste tak ta yongei ale millepory rostou pomaleji
 Jasný, většinu těch korálů mám už cca 3 roky (vše vyrostlé v původních nádržích z minifragů včetně těch LPS na dně), ale jsou tam i novější Acropory, už mi jich pár akvárkama prošlo, takže vím, že první rok nic moc nedělají, ale i Millepora se umí pěkně rozjet. Za další rok už to snad bude barevnější. Nad anthiasy ještě přemýšlím, ono tam není málo ryb (20, z toho 11 velkých), ale 5+1 anthiasů bych ještě utáhnul
 Jasný, většinu těch korálů mám už cca 3 roky (vše vyrostlé v původních nádržích z minifragů včetně těch LPS na dně), ale jsou tam i novější Acropory, už mi jich pár akvárkama prošlo, takže vím, že první rok nic moc nedělají, ale i Millepora se umí pěkně rozjet. Za další rok už to snad bude barevnější. Nad anthiasy ještě přemýšlím, ono tam není málo ryb (20, z toho 11 velkých), ale 5+1 anthiasů bych ještě utáhnul  Budu muset vytáhnout rodinu k Pepinovi a bude ryb dost
 Budu muset vytáhnout rodinu k Pepinovi a bude ryb dost 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia