Jirka B. píše:Parádní ryby, hlavně se mi líbí metynnis s proužkama. Chtělo by to nějaké video Až bude čas, samozřejmě.
head66y6 píše:Někde v jiném téma jsem nakousnul, že mám doma už asi rok 80l nádrž, která je připravená pro pokousané Channy na jejich zotavení.
Mám 2 takové nádrže. V jedné se už léčí porubaná Channa a v jedné jsou už víc jak půl roku krevetky Neocaridina "mix", které se tam z původních 20ks množí a žijí si vlastním životem. Skoro úplně bezúdržbová nádrž, která je stále čistá, bez řas a bez zbytků.
Já občas nějaké krevetky odsaju, nakrmím s nima ryby a krevetky nechám zase dál množit a tak pořád do kola. Na těchto fotkách se to nezdá, ale je jich tam fakt hodně. Jsou poschovávaný po celý nádrži. Když zakrmím u předního skla, nestačím se divit, co jich je.
Dokáží tu nádrž udržet opravdu v naprosté čistotě, těma svýma nenechavýma klepítkama a věčným hladem
Rostro píše:Tvoje akvárko bez debaty nemá chybu, je vidieť, že ťa to baví a že si srdciar A toto s krevetkami je fajn nápad. To majú takú chuťovečku.
head66y6 píše:Rostro píše:
Na krmení jim kupuju zamrazený neloupaný krevety normálně v obchoďáku
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia