Jirka B. píše:Já mám zadní stěnu nastříkanou na černo a je to fajn. Tapetu jsem se pokoušel nalepit na čtyřstovku a po několika hodinách jsem jí zmuchlal a vyhodil. A to jsem měl lepidlo od Juwelu. Ke to spíš na menší plochy.
wunti píše:Pánové ještě jeden dotaz. Lepidlo na lepení kamenů k sobě? Bych zkusil vytvořit nějakou skalku )))
head66y6 píše:wunti píše:Pánové ještě jeden dotaz. Lepidlo na lepení kamenů k sobě? Bych zkusil vytvořit nějakou skalku )))
Kdysi dávno, když jsem ještě lepil "jeskyňky" , jsem používal normální černý akvaristický silikon na akvária.
Nevím jak velký hromady chceš lepit a jaký šutráky. Jestli nějaký plochý a hrubý nebo hladký valouny?
filip277 píše:Zdravím, tak jsem početl zajímavou diskuzi o nadcházejícím zakládání Lido 120, už se ví, co tam dáte?:)
Já osobně bych určitě zůstal u Ameriky, pokud ne vyloženě cichlidky rodu apistogramma, tak například jak bylo výše zmíněno rod Laetacara je velmi zajímavý a jsou to krásné, aktivní rybky, měl jsem araguaie a nyní curviceps, ty jsou vybarvenější a celkově akčnější a mám je i v podobném objemu. Za nejhezčí z rodu považuju fulvipinnis, ale ty budou asi velmi obtížné k sehnání. Nebo případně ivanacara adoketa nebo různé druhy nannacar, je toho nyní opravdu hodně, co se na Kolumbii uzavřelo příměří, co měsíc, to mám od známého z Polska nafocený nový druh nebo barevnou variantu
Z Asie se mi moc líbili Sphaerichthys vaillanti a osphromenoides, ale to nejsou úplně dominantní rybky.
Ať se daří výběr:)
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 1 hosť