Názov nádrže: Atomová 180-ka
Založenie nádrže: biotop sa už veľmi nerieši, mala by prevládať stredná Amerika
Biotop nádrže: vyplňte biotop, na ktorý sa má nádrž podobať
Rozmery nádrže (d x v x h):800 x450x500
Hrúbka skla: 8
Objem nádrže : necelých 180
Dekorácia v nádrži: kremičitý piesok, koreň z marhule, kvetináč.
Filtrácia nádrže: JBL 905 a fan 2
Osvetlenie nádrže: nejaký atman
Ohrievanie nádrže: 100 w
Stojan pod nádržou: skrinka ktorá tu bola
Kryt nádrže: krycie sklo, vzadu čierna fólia
Rastliny v nádrži: anubias nana , Echinodorus bleherae, Cryptocoryne wendtii
Ryby v nádrži: Thorichthys helleri 4 ks, Amatitlania kanna 4 ks a jeden zabudnutý mečúň, 4 corydorasy a 4 prísavníky
Kŕmenie rýb: , nejaké vločkové sera , granule tetra discus, pravidelne by mi mala trochu sypnúť obsluha trochu na každej zmene
Výmena vody: keď sa podarí a podľa toho ako som zaneprázdnený . zatiaľ držím tak cca 1/3 raz za dva týždne
Poznámka k nádrži: Už som sa konečne dokopal k tomu aby som predstavil moje akva v práci v Mochovciach, keď som sem nastúpil tak tu bolo prázdne akva ktoŕé tieklo a keďže robím na úseku "Vodné hospodárstvo" akváriá tu mali svoju tradíciu , ktorá už ale "vykapala " tak som to tu trochu oprášil (vďaka za nové akva patrí Jožkovi Martečíkovi, rýchlo , kvalitne a kamarátsku klubovú cenu, volil som nenáročné ryby vhodné na túto vodu a aby to tu nejako fungovalo, tá velkosť akva je asi trochu malá na tie "helerky" ale hádam to nejako dajú.. sranda že minule sa už vytreli a rozplávali kanna, a minulo som videl ak naložené ikry od dorastencov hellei ale to bola asi len taká mladická nerozvážnosť , lebo ešte majú asi ďaleko od dospelých rýb. ako nič na posratie ale teším sa z toho