posledná ryba z pôvodnej osádky, ktorú som dokázal podržať počas prerábky nádrže
 posledná ryba z pôvodnej osádky, ktorú som dokázal podržať počas prerábky nádrže posledná ryba z pôvodnej osádky, ktorú som dokázal podržať počas prerábky nádrže
 posledná ryba z pôvodnej osádky, ktorú som dokázal podržať počas prerábky nádrže

Rostro píše:Po dlhej dobe som bol pozrieť Jančiho nádrž a tých 8tisíc litrov je proste paráda. Vždy od neho idem nasratý, lebo moje sa mi zdá malinké. A tie ryby, keď budú dospelé, tak to bude tiptop

Rostro píše:Po dlhej dobe som bol pozrieť Jančiho nádrž a tých 8tisíc litrov je proste paráda. Vždy od neho idem nasratý, lebo moje sa mi zdá malinké.

Janči konečne sa naskytla aspoň takáto príležitosť sa na chvílu stretnúť. Aj deti sa zabavili
  Janči konečne sa naskytla aspoň takáto príležitosť sa na chvílu stretnúť. Aj deti sa zabavili 

Rostro píše: Janči konečne sa naskytla aspoň takáto príležitosť sa na chvílu stretnúť. Aj deti sa zabavili

head66y6 píše:Už jim pěkně začínají červenat ploutve a skřele ...... bude to nádherná skupina ryb a ozdoba nádrže
Ještě se ti teda do té skupiny Myleusek plete ten amazonský "karas" a Cichla ale ti to brzy pochopí, že tam nepatří

Užívatelia prezerajúci fórum: Tbot a 3 hostia