Perchess, nie je mi malé, stačí mi, tak akurát.

kvietik píše:nebolo by jednoduchsie pri takychto rozmeroch , nechat zlepit akva priamo v byte?

)
)
paloi píše:kvietik píše:nebolo by jednoduchsie pri takychto rozmeroch , nechat zlepit akva priamo v byte?
Bolo by to jednoduchšie na nasťahovanie skla do bytu. Ale bolo by to drahšie o 150 € a na 2 dni by sa nasťahoval dodávateľ ku mne. Prvýkrát pri lepení akvária, druhýkrát pri lepení výstuží a začistení silikónu. Plus smrad v byte zo silikónu a potom z čistiaceho prostriedku. Fakt mi to za to nestálo. Samozrejme, ak by som býval len o poschodie vyššie, už by iná možnosť nebola. Cez schodisko by sme neprešli.
 . hej silikonovy smrad fakt nieje nic prijemne
 . hej silikonovy smrad fakt nieje nic prijemne 

paloi píše:kvietik píše:nebolo by jednoduchsie pri takychto rozmeroch , nechat zlepit akva priamo v byte?
Bolo by to jednoduchšie na nasťahovanie skla do bytu. Ale bolo by to drahšie o 150 € a na 2 dni by sa nasťahoval dodávateľ ku mne. Prvýkrát pri lepení akvária, druhýkrát pri lepení výstuží a začistení silikónu. Plus smrad v byte zo silikónu a potom z čistiaceho prostriedku. Fakt mi to za to nestálo. Samozrejme, ak by som býval len o poschodie vyššie, už by iná možnosť nebola. Cez schodisko by sme neprešli.
 řádně se chlapci zapotili a já taky
  řádně se chlapci zapotili a já taky  Lepení na místě je o dost dražší, jak píšeš...po mě by sklenář chtěl 5000,- a to bych se na to mohl...
  Lepení na místě je o dost dražší, jak píšeš...po mě by sklenář chtěl 5000,- a to bych se na to mohl...
 tak to mlčím
  tak to mlčím  

ioopp píše:aha až teď jsem si všiml, že to máš o půl metru delšítak to mlčím

Keby to bolo o pol metra menej, tak prejdeme cez schodisko, to by ešte išlo.
  Keby to bolo o pol metra menej, tak prejdeme cez schodisko, to by ešte išlo.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia