Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Laco, domčeky nemiznú. Ale pri odkaľovaní vždy niečo zbúrame a staviame nanovo. A už to nikdy nedokážem postaviť tak, ako to bolo. Takže chvíľu je to tak, potom trochu inak... A keď je domčekov málo, Hemibagrus wyckioides sa dokáže podhrabať pod akýkoľvek veľký kameň. Jednoducho on potrebuje byť v tme. Ale už som ho asi trikrát videl.
mohol by sinas navstivit, nejake rastliny by somti posunul
Maťo, ja to stále tvrdím, nejde mi to A rastliny mám od jedného akvaristu z TT, on to raz za čas preriedi a ja skŕmim. V podstate ja mu to robím ako "službu". Mne v akvárku rastliny nechýbajú.
Mne tie domčeky v tvojom akva nechýbajú. Ale to nie je podstatné. Plaváreň funguje, sily a prostriedky dostatočné, technický personál zaškolený a takto to má byť, že?
Je to nejaký vzácny druh? Pýtam sa preto, lebo ja v tomto smere nemám žiadne vedomosti. Pre mňa sú všetky ryby krásne, krajšie, menej kráne, atď..... Ale všetky sú pekné.