Nakonec mám 9ks akorát pár kusům někdo ukousl část ocasu a tak se schovávali za kořeny, protože nemohli plavat. Už jim to trochu dorostlo tak zase drží formaci .
Nádhera! Ja som svojich 11 ks M. argenteus posunul stiffovi do väčšej nádrže, pretože žrali jak prasatá a satanoperkám sa skoro nič neušlo. Ale boli nádherné, stále v pohybe. Viem si predstaviť takú 1000-litrovku s 1 párom veľkých cichlíd a k tomu zo 20 metynnisiek.
Jo, 1000l s nima si taky umím představit. Třeba i bez cichlid a pouze s pořádnými hejny dvou různých druhů Metynnisek. Nádherné, zajímavé a akční ryby. Jejich nenažranost je skutečně veliká Ty M. argenteus jsou taky parádní. Stiff by mohl něco vyfotit a hodit - 11ks už je parádní hejno
Parádní fotky a ještě lepší ryby. Byl jsem asi před dvěma týdny ve Sklorexu a nějaké Metynnisky tam měli, bratru za babku 100 Kč/ks, svrbili mě prsty jak hrom, ale odolal jsem už asi stárnu
Metynnisek měli v pátek v Dříteči určitě 3 možná 4 druhy. Na jednom štítku bylo druhové jméno nečitelné. Fotka 3 prcků, které jsem dokoupil na doplnění hejna. Musím je dokrmit, v 800l by zatím padli jako potrava.