Taky se přidám s komentářem. Moc pěkný počtení i při skutečnosti že jsem to zažil Pavle. Mě to ani zas tak punkový nepřišlo, naopak zvládnutý skvěle, příprava byla, cyberšotka nikdy člověk neodhadne, takže za mě máš 1* a velký dík za to plánování, realizaci a že jsi nás bezpečně dovez tam a zpět.
Ale jestli to chceš ještě punkovější, můžeme to dát někdy stopem
já jsem pro každou prdel
Bylo vyloženě fajn bejt pár hodin se stejnýma pacientama s vědomím že když člověk promluví o rybách, nenásleduje mlčení a pohledy o čem to zase melu
Takže za to taky díky pánové.
Hostitelům můžu jedině zase složit poklonu, užasné nádrže na které se vyloženě těším a doufám že se mi naskytne možnost je vidět opakovaně v příštích letech, protože ať je to jak je to a že i takhle to pro mě byla neuvěřitelně motivující podívaná, tak obě osádky jsou ještě vlastně na začátku a největší paráda ještě čeká (myslím hlavně cichly)
Ale trochu byste se nad sebou mohli zamyslet a předem varovat
Člověk po těch vašich velrybách přijede domů, koukne co tam má a přijde si jak malý Jarda co má první paví oka ve sklenicích od okurek
ioopp píše:Honzo ta zkratka "jeď přes kruháč opticky rovně" se mi nepovedla....opět jsem bloudil. Hradec je pro mě bludiště.
Taky pěkný, no co se dá dělat
natrénujem
Snad jen malá útěcha že v Pardubkách bych to měl uplně stejně