zapa píše:Je pravda, že kvalita zpracování se nedá s renomovanými značkami porovnávat. Ale to cena také ne. V prvním filtru, který mi přišel byly dokonce koše na náplně rozlámané. Výměna bez problémů.
Mě zatím funguje a nikde neteče. Jestli bych si koupil znovu? To je těžká otázka. Ta kvalita zpracování je slabší a průtok mi také přijde nižší než uvedeny na filtru.
Prietok ti ide postupne dole po zanesení médií. aj u mňa na eheime cítiť po čase menší prietok pri silnom znečistení médií. Tak to má však byť. vo filtri bordel tmavá voda a akva krásne čisté
. Ja tiež neverím Sunsun ani slovo o nejakej kvalite. Radšej Eheim a kľudný spánok. i keď mám kamošov akvaristov čo zas nadávajú na Eheim. Preceňovaný, drahý filter, a že je taký istý kvalitný ako Tetra plus rada. No neviem neviem. Jeden čas som však premýšľal o tetra 1200 plus ale nakoniec po rôznych čítaniach recenzií som sa rozhodol pre Eheim 4+250. Rozhodne neľutujem. neskutočne kvalitný filter. mám ho 5 rokov a bez problemov, mažem tesnenia lekárskou vazelínou, guľový ventil striekam Eheim silikonovým sprejom. naozaj bezproblemový chod. (KLOP KLOP) čistím ho tak každé 4-5 mesiace.