Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Tak přemýšlej, konečně jsem zlomil milovanou manželku a bude větší akva, takže proběhnou menší změny, ale rivuláti zůstanou, tím pádem i JA. Krobie bych chtěl vytřít, ale nedaří se. no a kdybys chtěl, tak tu mám jeden pár Akary kolumbijské
Neboj sa, dočkáš sa. Len si musíš k svojej manželke zohnať milovanú manželku a potom ju zlomiť. Dodržuj inštrukcie z navodu Ja som to spravil podobne... bude dom ale akva v ňom
Psal jsem, že možná přidám něco menšího. Tak jsem přidal. Darovány jako krmivo, ale moje ryby na ně kašlou. Jen Hypsele se o ně zajímají, ale ještě jsem neviděl, že by se jim podařilo nějaké paví očko ulovit. Snad se to naučí.
Paví očka se stala součástí rybí osádky. Když vidím 30cm samce temporalis, jak s nimi kamarádí, uvažuji o doplnění o sekernatky nebo něco co žije u hladiny. Docela se mi ten kontrast líbí.