to drevo dufam ze este viac chyti prirodny look, nemam nic v zalohe ak sa rozpadne skocim k priehrade a natrham nove to ani neriesim, a s tymi fotkami ano mam stiahnutu prdel z toho ze je zakaz zverejnovania az do vyhodnotenia no na fb a ine siete to nedavam, len tu som dal dve fotky tak snad to nikto z poroty nenajde
...a svetlo mam 2x reflektor a 1 malu led lampu este budem uvazovat o tom ze ako to nasvietim nakoniec, je fakt ze bodove svetla s tienistymi castami akva vyzeraju super a aj je to pre ryby prakticke ale budem sa snazit najskor napodobnit to video co som videl na YT kde vlastne volna cast akva by mala byt presvetlena a cast s padnutym stromom by mala byt tmavsia, respektive tam pojde nad to slabsie svetlo a reflektory sa presunu nad volnu cast viac.... ono to je ale dost take na hranie sa lebo co v reale vyzera rovnako alebo velmi podobne realite tak cez fotky alebo video to uz vyzera uplne inak
....cize treba sa hrat dokym prave fotky a videa nevyzeraju ako cast prirody
... a ak ma nahodou diskvalifikuju ze mi najdu tieto dve fotky tu, tak dobry pocit z biotopoveho akva mi aj tak ostane