Budu se těšit na videjko. Držím palce ať seženeš ty zbylé ryby

Dnes prisli festae.
 Dnes prisli festae.   Podobne ako haiti, aj tieto festae maju povod v Lagune rio de la pivnica, dokonca ich rodicia su moj odchov. Preslo par (6-7?) rokov a vyrastli v neskutocne ryby. Video pripajam. Uputali ma stavbou tela a aj krasnou farbou, ked som zistil, ze pochadzaju tu z vychodu, bolo rozhodnute. Tymto sa chcem za ne podakovat Palovi zo ZA. A gratulujem, vypestovat takyto krasny harmonicky par, to sa len tak nevidi...
 Podobne ako haiti, aj tieto festae maju povod v Lagune rio de la pivnica, dokonca ich rodicia su moj odchov. Preslo par (6-7?) rokov a vyrastli v neskutocne ryby. Video pripajam. Uputali ma stavbou tela a aj krasnou farbou, ked som zistil, ze pochadzaju tu z vychodu, bolo rozhodnute. Tymto sa chcem za ne podakovat Palovi zo ZA. A gratulujem, vypestovat takyto krasny harmonicky par, to sa len tak nevidi...  

. 800l vykrmna sa uz zacina plnit. A su to pre mna velmi zaujimave ryby. Ako druh, tak aj povod. Tak nech si uz teraz uzivaju vyhlad na svoj buduci haus a rychlo narastu...
 . 800l vykrmna sa uz zacina plnit. A su to pre mna velmi zaujimave ryby. Ako druh, tak aj povod. Tak nech si uz teraz uzivaju vyhlad na svoj buduci haus a rychlo narastu...   

To jako vážně těch 24ks festae
  To jako vážně těch 24ks festae   
    A mě doma říkají, že sem nemocnej a blázen

miras90 píše:No krása, slušně zbrojíšTo jako vážně těch 24ks festae

head66y6 píše:Parádně to "tuníš" !
Je to opět starej dobrej Stiff v plný palbě a s armádou pořádných ryb za zády !!!

Užívatelia prezerajúci fórum: Tbot a 2 hostia