kvietik píše:Parádne fotky, krásnych ryb. To je tiež "material"od Pavla?

- konečně ty ryby někdo nafotil tak jak si opravdu zaslouží !
  - konečně ty ryby někdo nafotil tak jak si opravdu zaslouží ! a budu s radostí sledovat jejich další vývoj a hlavně snad ještě i růst
  a budu s radostí sledovat jejich další vývoj a hlavně snad ještě i růst  

Ale tieto Petenie WILD majú ešte tak 3/4 života pred sebou, sú to relatívne mlaďasi
  Ale tieto Petenie WILD majú ešte tak 3/4 života pred sebou, sú to relatívne mlaďasi   Predpokladám, že sú to súrodenci mojich, čo si doviezol v 5/2016 na SK, takže aktuálne cca 2-ročné ryby, možno 2,5-ročné.
 Predpokladám, že sú to súrodenci mojich, čo si doviezol v 5/2016 na SK, takže aktuálne cca 2-ročné ryby, možno 2,5-ročné.
 No jo, takhle by to mohlo vyznít taky s těma "důchodcema" - to mě nenapadlo
  No jo, takhle by to mohlo vyznít taky s těma "důchodcema" - to mě nenapadlo   

jancibie píše:samička parádu robí.....
 Ja ich mám 6, ale netuším, či mám vôbec samičku. Samca mám od Headyho, ale aj to neviem, ktorý to je
  Ja ich mám 6, ale netuším, či mám vôbec samičku. Samca mám od Headyho, ale aj to neviem, ktorý to je   Ak sa teda Heady nemýlil a správne určil, že je to samec
 Ak sa teda Heady nemýlil a správne určil, že je to samec  

paloi píše:jancibie píše:samička parádu robí.....
Jancibie, ja by som chcel mať tieto Tvoje schopnosti - pozrieť na rybu a hneď vidieť, že je to samičkaJa ich mám 6, ale netuším, či mám vôbec samičku. Samca mám od Headyho, ale aj to neviem, ktorý to je
Ak sa teda Heady nemýlil a správne určil, že je to samec
U Petenie spledidy red už rozoznám samca od samičky, to si ma už naučil, ďakujem, nešírim to ďalej

Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia