Tomáš Kubík píše:Ale vždyť nigrofasciati jsou v jíném akváriu! Ve 120. Já bych udělal dvě akvária, .....
Toto je skvelý postreh! Prečítal som celú diskusiu a premýšľam a premýšľam, že čo by mohlo k tým Amatitlaniam. A to, že sú v 120 litroch, mi úplne ušlo
Peter, tu Ti chlapci píšu asi z reálnych skúseností, takže dobre, že si tú tému založil. Treba brať rozum od toho, kto tie ryby pozná.
Tak tu máš dve možnosti. Buď na toto zabudni, alebo si niečo objednaj a budeš mať vlastnú skúsenosť. Nebudú ani ryby z cenníka, nieto ešte špecialitky. A termín - sľuby, žiadna garancia. Môžeš mať šťastie, ja som nemal. Ja som skúšal 2x. A 2x totálne sklamanie. Tie kladné hodnotenia na FB mám u prdele. Neverím, že sú všetci takí spokojní a len ja mám smolu. Ale hádam nerobím antireklamu.
Serióznu ponuku má fy Glaser. To je taký najbežnejší zdroj (samozrejme, že nie jediný). Potom je už len otázka, koho oslovíš, aby Ti ryby doviezol.
Inak veľa rýb vieš zohnať aj tu, medzi cichlidármi. Len to treba sledovať a popýtať sa. Sem tam niekto hľadá nové miesto pre svoje ryby.