Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Pohroma! V piatok večer som vymenil vodu-trocha viac asi 60percent(u mňa nič neobvyklé) a zrazu ryby sa začali dusiť až vyskakovať z akvária.Toto som ešte nevidel.Nevedel som čo robiť, tak som dal filter a vzduchovanie naplno a rukou rozmiešaval vodu. Ako prve odyšli Lka a potom ešte jedna Tahuanka tri skaláre, ostatne ryby to do rana nejak rozdýchali. Cez týždeň opravovali nejakú poruchu vodári u nás, tak asi pridali niečo na úpravu vody lebo inak si to vysvetliť neviem.
moc mrzuté, když je to ještě k tomu něco z řádu taky jsem měl nedávno v akva armagedon, ale tam byla příčina výpadek filtrace a přerybněno...tvrdá lekce. Ani se mi nechctělo psát, co všechno mi popadalo Tak ať je dál vše jako dřív a ryby sebou v akva jen mrskají
No už je to v pohode-len dúfam, že neprepukne nejaký choroba zo stresu. Dokonca sa hneď vytvoril ďalší pár Tahuaniek, po tom ako to dominantný samec neprežil.