Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Guianacary opravdu pěkně narostly . Můj samec Pellegrini zatím agresivní není. Ty mé by měli být nějaká red forma jsem zvědav jak budou vypadat až ještě povyrostou. Koukám že tomu tvému se už pěkně rýsuje i hrb
Ahoj,včera se u mě stavil Němec a odvezl si Pellegrini, Guinacary a Surinamky.Nabídl mi dobrou cenu tak jsem ani neprotestoval.Nejdřív chtěl celou nádrž s technikou a rybama ,no blázen..........Nakonec jsme se rukama a nohama domluvili že si odveze jen ryby. A dneska jsem využil volnýho dopoledne a vyčistil filtr.Takhle plnej srágor ještě nikdy nebyl,o to mám teď větší radost.
Hele ještě si nejsem úplně jistej.Dokonce jsem měl cuka vyrazit do http://shop.panta-rhei-aquatics.com ale dneska ráno mě to přešlo. 800 km v autě sám se mi prostě nechtělo.Mluvil jsem s Kudrnou,prej do Glaseru pojede příští středu a mezi tim ještě aktualizuje nabídku,tak uvidím co se tam objeví.Ale nejspíš vemu 6-7 ks Satanopercu Rhynchitis