Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Provedl jsem pár změn Jelikož jsem nesehnal samici pro Altifronse tak jsem je poslal k Blegonovi.Zajel jsem k přehradě pro nové kořínky a změnil vzhled akva.A to nejdůležitější nové ryby
korene z Flájské přehrady? Dobre citam? to som esteani nepocul.ale su to paradne exponaty to ma niekto stastie. ja ziadnu priehradu nablizku nemam, vsetko drevo som si nakupil vakvaristike
Ahoj,malá aktualizace Momentálně v nádrži 2× Guinacara geayi 5× Geophagus Surinamensis WF 4× Geophagus Pellegrini WF 1×Lda07 1× L191 Guinacar jsem mněl 8ks ale postupně popadaly a z těch zbylejch vyrostli pěkný fešáci ale nejspíš samci.Surinamky jsou klidný ryby přesně podle mýho gusta.No a záhadný Pellegrini,třou se každou chvíli......ale hned po tření se samec přepne do beast mode! ! ! dokud výtěr nesežere..... samice jsou rádi že ten den přežijou ale druhej den by zas tokal vocas jeden.Chtělo by to ještě jednu nádrž a k samicím ho jen připouštět.