kovarnicka píše::D , no ja uz si i pohraval s myslenkou, ze bych ja dal psovi. je na barfu, takze by je asi spolkla...aby jako ta smrt nebyla zbytecna
miras90 píše:vydržet zimu už jsou v pískovně nebo v Labi
miras90 píše:Tak nemyslím si,že by se třeli s něčím u nás a ikdyby tak rozhodně narostou větší než umyslně zavlečené druhy jako je třeba sumeček americký, takže by z nich byl užitek Nicméně Těch idiotu byla v minulosti spousta a díky nim máme třeba kapra který byl dovezen z asie v nějakém 12 století nebo amur který byl dovezen z bývalého SSSR ono totiž puvodních druhů opravdu moc není. Tudíž bychc se zklidnil a zamyslel se kdo je asi idiot,nhkg. Protože díky nim máme na štědrý večer kapra a nemusíme shánět třeba původní Hlavatku kterou bychom hledali těžko
Jedna rána do hlavy a vykrvit kalasika
kovarnicka píše:no, asi se budu muset k eutanasii odhodlat, ale popravde vubec se mi nechce...jja uz se tady na to ptal, ale kloudne jsem se nedozvedel, jak rybu nejak humane zabit. zkousel jsem sodovku, ale neprislo mi to teda moc dobry. a mlatit s nima o zem mi taky neprijde to pravy orechovy ...no asi je fakt hodim psovi, at je z toho nejakej uzitek...ale aby si pak neskocila do akva pro dalsi nasup
kovarnicka píše:tak bych tu mel prvni poznatek k tem "zonatam"...myslim, ze to asi fakt budou krizenci synspil. ne, ze bych to na nich videl , ale soudim podle toho, ze zacali spasat rostliny, coz by zonaty asi dela t nemeli...no budu cekat dal, co z nic vyroste
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia