Zdravím přátelé, trochu se podělím o info o mé souč. situaci a lehce poprosím o pomoc. V průběhu mého současného stěhování přišel, s prominutím, průser v podobě dále nepoužitlné dvoumetrovky, nevydržela to..... co teď.
Nějaké ryby má u sebe Heady, tím mu ještě jednou děkuju a doufám že tam všechny ryby drží, i přes to že si zažily svoje.
Ale nějaké rybky tu stále ještě mám, mačkám je v malém akva a i přes to že jsou na mě hodné a drží se zuby nehty ve vší kráse a zdraví, nejde to do nekonečna.
Proto s jistou urgencí a spěchem nabízím svoje vieja argentea (přes 20 cm), i když mám pocit že by přeci jen mohly zůstat, nejsou to ryby uplně největší.
Předvším ale potřebuji udat sumce leiarius marmoratus, 40 cm, ryby ostatní nežere, neagresivní, už jen pomalu rostoucí. Mám svědky že u 40 cm sumce bez problému prosperují ryby okolo 8 cm.
Jediné co nemůžu nabídnout je doprava, takže pokud by někdo se zájmem měl cestu kolem nebo přijel přímo pro ryby, je víc než vítán a určitě se domluvíme. Fotky, ač né aktuální tu jsou, pro představu o čem je řeč.
Díky moc a doufám že se někdo najde, jsou to nádherné, silné, zdravé ryby a nerad bych aby padly ať už podmínkami nebo mojí rukou z nutnosti a ukončení trápení