paloi píše:jancibie píše:po dlhšej dobe aj fotka z mojej nádrže....
Po dlhšej dobe (od včera rána) konečne nový príspevok na CK Zachránil si to tu. Už som myslel, že končíme
A foto - ako vždy - peknučké
to už je môj údel...viď téma o synspilach....
Po dlhšej dobe (od včera rána) konečne nový príspevok na CK Zachránil si to tu. Už som myslel, že končíme
sumdir píše:Jancibie, pekne foto. ale pozeram, ze Jancibie tu uz nebol od konca oktobra. co je na sluzobke
paloi píše:sumdir píše:Jancibie, pekne foto. ale pozeram, ze Jancibie tu uz nebol od konca oktobra. co je na sluzobke
Na služobke ho zožral služobný pes
kvietik píše:Jo Jančiho akvarko stoji za to...A Pavle ja som ti nedávno tak išiel autom cech Choceň, volám ti a ty neberieš alebo ani signal si nemal??hm
HEAD66Y6 píše:paloi píše:sumdir píše:Jancibie, pekne foto. ale pozeram, ze Jancibie tu uz nebol od konca oktobra. co je na sluzobke
Na služobke ho zožral služobný pes
Dnes jsem se vracel z krátké dovolené od Vás z SK . Co čert nechtěl sypu si to takhle s rodinkou domů a najednou koukám ... přede mnou cedule Sučany Do vánoc bych si vyčítal že jsem nezkusil Jančimu zavolat i přes to že bylo 11:18 hod. Zavolal jsem a ač bylo před obědem, Janči mě přijmul bez problémů i takhle narychlo na krátkou návštěvu za což mu tímto děkuju
Tak pánové já toho novýho služebního psa dnes viděl a Janči byl celej, živej a zdravej i přesto že to jeho "štěně" by mohlo z fleku překusovat 8mm roxor!
Nááádhernej pes!!!! Ale ryby byly jako vždy na prvním místě !
Janku kdyby jsi viděl ty samce managů naživo tak se p....š
paloi píše:Kraťasy mu spravil z dlhých nohavíc určite nejaký slovenský čuvač vo Veľkom Krtíši
A to ešte môže byť rád, že zo Sučian neodchádzal v slipoch Ja som vždy rád, že odchádzam zo Sučian kompletný Ale najväčšie bobky som mal pri prvých návštevách, to mal Jancibie ešte iného Baskervila, tuším to bol Stredoázijský ovčiak, veľký skoro ako ja
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia