Pěkný komparz Pavle
Já přidám svojí trošku do pranice ... schválně i na posouzení .... jen teda musím říct že tvoje kusy se ženou mnohem víc do červena než u mě, ale já to doženu až jim budu napichovat grundle asťákem (možná)
Na těchto fotkách je samec (spekulace) který roste jako šílený, všemu velí, má ten správnej pohled a jsem si u něj nejjistější, opravdu mě těší. Teď ho odhaduju k 19-20cm (ale možná mu moc věřím, jsou to hubeňouři a já to teď vážně nechci lovit, by mi to neodpustily )
Tohle je podle mě samice, jen těžko soudit podle chování, samec celkem cvičí s oběma, ale je to druhý největší kus, hádám kolelm 17-18 cm, takřka bez vzoru, plnejší břicho a celková výška těla je větší než u samce, břicho posazené více dozadu, míň agresivní tvary, celkově zavalitější, posuďte sami.
A poslední , třetí kus je nejmenší, stejně vybarvený jako největší samec, jen nejdrobnější, je to taková zmenšenina první ryby, proto mě to vede k názoru že je to sub samec který se drží při zemi
Fotky jsou hrozně tmavé, ale snad je něco i vidět, bohužel s nedostatkem světla se teď nejsem schopný poprat, co stačí na koukání, na focení ani náhodou