huhu píše: V Amerike sa asi pouzivaju viac tie akrylatove nadrze ako sklene, pride mi to jednoduchsie, da sa to vrtat, upravovat (jednoduchsie ako sklo), preco teda my pouzivame sklo?
paloi píše:huhu píše: V Amerike sa asi pouzivaju viac tie akrylatove nadrze ako sklene, pride mi to jednoduchsie, da sa to vrtat, upravovat (jednoduchsie ako sklo), preco teda my pouzivame sklo?
Čo používajú v Amerike, nemusí byť zákonite lepšie. Už len keď vidím tie ich kartónové domy, je mi do smiechu.... jeden chlap za deň rozmláti taký "dom" kladivom
satan z pekla píše:huhu, podľa kamaráta, co lepí akvária, sa v Amerike používajú viac akrylatove nádrže hlavne kvoli tomu, že im moc na cene nezáleží a každý alebo väčšina chce mat oblúkové alebo kadejako ohnute predne steny a je to jednoduchšie ako so sklom, tu na sk by si zaplatil za take akva 5-6x viac ako za sklo, drahé sú tabule, drahé sú prípravky na lepenie a ostatný material. chcel ako prvý začať lepiť aj takéto akva, ale ked si pozisťoval ceny všetkého, hneď vedel, že tudy cesta nevede
Späť na Technické vybavenie nádrží, rady a recenzie techniky
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia