toto je len take mini paludarium oproti tomu co ma on
 toto je len take mini paludarium oproti tomu co ma on   chlapci tak si mozem asi zatial povedat ze ja mam stastie ze nemam este manzelku ci
 chlapci tak si mozem asi zatial povedat ze ja mam stastie ze nemam este manzelku ci  
 toto je len take mini paludarium oproti tomu co ma on
 toto je len take mini paludarium oproti tomu co ma on   chlapci tak si mozem asi zatial povedat ze ja mam stastie ze nemam este manzelku ci
 chlapci tak si mozem asi zatial povedat ze ja mam stastie ze nemam este manzelku ci  
 plus nejake mensie fotky, ked spravim nejaku dobru fotku velkeho akvarka, tak ju sem postnem, zatial sa mi ale nepodarila, tak nepridam
 plus nejake mensie fotky, ked spravim nejaku dobru fotku velkeho akvarka, tak ju sem postnem, zatial sa mi ale nepodarila, tak nepridam   

, a santa isabel by som videl aj ja rad u niekoho, popripade keby to niekto na svk mnozil, tak by som aj manacapuru dal prec a napchal tam isabeli,  podla mna z p.scalare je to najkrajsia forma
 , a santa isabel by som videl aj ja rad u niekoho, popripade keby to niekto na svk mnozil, tak by som aj manacapuru dal prec a napchal tam isabeli,  podla mna z p.scalare je to najkrajsia forma   alebo casom vsetky skalare prec a dat tam p.altum
 alebo casom vsetky skalare prec a dat tam p.altum  
 ryby si ziju vo svojom standarde v juli dokupeny dalsi jbl cristal profi 901 pre 480L vnutorna filtracia tam uz nieje iba 2 externe filtre + pred mesiacom na 200L kupene svetlo 2x28w t5 co bohate staci
 ryby si ziju vo svojom standarde v juli dokupeny dalsi jbl cristal profi 901 pre 480L vnutorna filtracia tam uz nieje iba 2 externe filtre + pred mesiacom na 200L kupene svetlo 2x28w t5 co bohate staci  takze mensi upgrade akvarok
 takze mensi upgrade akvarok  
 tipujem, že s osmózou si sa stále nepohol ? Altispinosy žijú ?
  tipujem, že s osmózou si sa stále nepohol ? Altispinosy žijú ? ale minule som nad nou uz rozmyslal len nejak sa mi do toho velmo nechce musim dokupit nejake veci nato a uz to zacat riesit
 ale minule som nad nou uz rozmyslal len nejak sa mi do toho velmo nechce musim dokupit nejake veci nato a uz to zacat riesit  haha a altispinosky si ziju v radosti
 haha a altispinosky si ziju v radosti  
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia