tak zlozenim ryb sa moje a kvietikove akvarko dost podoba to jeho uz dlhsie na akve sledujem ma to fakt pekne hlavne uz dlho prahnem po mikrogeophagus altispinosus a on ich ma ja som mal 4 ramirezky ale vsetky sa predcasom po zle upevnenom internom filtry postupne pozasekavali a vsimol som si to neskoro neviem co tam hladali ono s rastlinami to je aj u mna tazko pri tom "svetle" co tam davam, pri ziadnom hnojeni iba sem tam ku korenom tabletka a pri hnedej vode nerastie zrovna vsetko idealne aj nenarocne rastliny sem tam vykapu a vzdy som chcel v akvariu mnozstvo korenov ale neda mi to a vzdy tam natrepem nejake rastliny mam este jedno 200 litrove akva plus nejake male akvarka ktore boli zalozene zrusene a takto dookola momentalne som si zmyslel ze si zriadim paludarium uz som ho zlepil aj pomalicky dokoncujem pozadie plus pripajam fotku stojanu nachadza sa v podkrovi kde si momentalne prerabam izbu tak hadam vysledny efekt bude stat zato ( na stojane je este bratove terarko s gekoncikom ktore pojde ale do jeho izby )