Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Plzenaak píše:Hezký to je, ale ryb tam máš celkem dost.
To máš pravdu... teď jak to povyrostlo je tam trochu tlačenka. Koho ale dat pryč? Ryby se dál snášejí a nebijou, až na menší výměny názorů. Filtry taky ok. Moc bych tam chtěl udržet to hejno Geophagus, které co se týče hierarchie funguje ukázkově. Trochu se tam umí hašteřit dva samci Altifrons, ale to je bez zranění. Momentálně je tam 2x Hoplarchus 14x Geophagus 4x Hypselecara 4x Crenicichla 2x Aeuquiden 11 eLsumců velikostně 7-24cm a dva pandíci. Trochu mi udělal čáru přes rozpočet samec diadema....nečekal jsem že tak vyroste.
Adonis má bez vláken na ocasu těch 24 cm. S nima dost přes 30 za ním je těsně v závěsu ta L095 od tebe. Adonis se nechce ještě fotit. Ancistrus. sp je na něj jak pes jen co se ukáže.
Tak toho budu muset nafotit On se totiž chlapec docela změnil...měl jsem za to, že už bude tak nějak stejný, ale byl to asi nějaký puberťák. Velikostně se moc neposunul, no na prsních ploutvích mu rostou kartáče jako hrom. Problém je, že od té doby co jsem dal do nádrže ten velký kořen, tak z něho asi ještě neslezl Vídat jde, ale na nefotitelných místech. Na žrádlo nikdy moc nebyl, že bych ho vylákal.