jeden byl spíš než oranžový místy rudý...
 jeden byl spíš než oranžový místy rudý...Chvíli jsem je tam právě koumal z blízka, tak jsem si toho všiml. Pro cichlidáře tam toho teď opravdu moc nebylo...

Juraj1973 píše:..druhý pokus

Juraj1973 píše:..díky "brácho".. ..kameň s ikrami som vybral, tak uvidíme ..

..poznáš ideálne (vhodné) parametre ?! .. ikry mi zaplesneli ..HEAD66Y6 píše:... . Máš vodu na to aby se to vykulilo ? ...

..tých čo poznám to držia ako najprísnejšie tajomstvo a strážia si to .. čo mi príde také čo javiem .. vďaka za odpoveď..HEAD66Y6 píše: , musel by ti odpovědět někdo kdo Herosi dělá delší dobu .

..    no a keď že tu chlapci bratři spoza tej Moravi  pretŕčali stále tých psittacusov    a potom ukázala  aj  smirnoffka  v plnej kvalite  a   a  nezaostáva  ani aquarista..  tak  ja bažavý  som si povedal, čo ja som ozaj najhorší?
  ..    no a keď že tu chlapci bratři spoza tej Moravi  pretŕčali stále tých psittacusov    a potom ukázala  aj  smirnoffka  v plnej kvalite  a   a  nezaostáva  ani aquarista..  tak  ja bažavý  som si povedal, čo ja som ozaj najhorší?   ..tak som zistil, že ešte zdroj  čo už chová skoro iba "elektróny",  ešte nejaké  menšieho vzrastu mal a bol ochotný mi ich podarovať  (že tie  veľké nenarastú  (hovno  nennarastú, on ich vajčiak  iba  nekŕmil - u mňa majú prírastky ako teľatá na družstve)) , tak som sa rozhodol, že  to skúsim ..       nebite  ma  a nekameňujte, že   je tam toho veľa..  viem  o tom ...
  ..tak som zistil, že ešte zdroj  čo už chová skoro iba "elektróny",  ešte nejaké  menšieho vzrastu mal a bol ochotný mi ich podarovať  (že tie  veľké nenarastú  (hovno  nennarastú, on ich vajčiak  iba  nekŕmil - u mňa majú prírastky ako teľatá na družstve)) , tak som sa rozhodol, že  to skúsim ..       nebite  ma  a nekameňujte, že   je tam toho veľa..  viem  o tom ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Tbot a 2 hostia