Toto bola moja z TOP stredoamerických cichlíd. Mladá rybka je nevýrazná, ale v dospelosti sú to fakt krásne ryby. Hlavne samci sú parádny. Človek keď ich vidí keď majú nad 30 cm je to fakt kus ryby. V prílohe sú fotky prckov, keď som s nim začínal.... Kto ich chová, alebo choval sem s vašími fotkami a skúsenosťami.
Čakal som, kto založí túto tému, s touto "ikonou amerických cichlidárov". Vďaka za ňu. Žiaľ, sem ja neprispejem, nikdy som tieto ikony doma nemal. Ale verím, že sem budú pribúdať krásne fotky
Dobrá téma...Ja mám momentálne len samicu,nakoľko som pre istotu predal s ťažkým srdcom samca. Bál som sa,že by mi lovil čersto pridané cichly. A teraz pri cichlách mi samica začala brutálne rásť. Má cca 30cm a nechal som si ju preto,lebo je nepríbuzná voči všetkým týmto rybám na Slovensku,teda mimo svojich potomkov.....
paloi píše:Jancibie, určite máš desiatky starších fotiek, prosím, vyber ešte niečo...
Samec na fotke mal v čase predaja 33cm,a bol držaný naštíhlo,čomu hodne pomáhala skupina stále nenažratých viejí a paratherapsov..... Takáto fotka je kombinácia šťastia,dobrých podmienok a skvelého postprocesingu..,,.,