Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
ok jdu na to vyměnil jsem už asi 400litrů naštěstí mám ještě balík carbo od pořizování filtru, ale voda už je jak křišťál, no dám to tam v první chvíli to bylo hodně žluto mléčné
Fuj. No už i ta technika hraje proti nám koukám Snad to vydržej, nemáš tam žádný prdlavky. Za sebe bych tam možná ještě fouknul kilo soli po výměně, přeci jen tak trochu desimfekce to je, ale to jen pro čistý svědomí, ono to stejně za chvíli vypláchneš tu sůl při výměnách co máš určitě v plánu.
Uuuf, tak to si im dobre "vitamíni" napustil ! Meral si parametre vody, čo to spravilo ? Lebo v ozavretom okruhu kúrenia je teda riadny bordel, hlavne oxidy kovou.
mam doma pairky od eSHa byl tam jen velký rozdíl v GH >21° normálně jsem někde na 10°. Obavu mám spíš z toho, že v tom okruhu bylo i něco proti korozi, zamrznutí...ani nevim, jestli se to tam dává... no panika Ale když to teď tak sleduju...ryby zas brousí kámen.
Jste mi tady s těma fotkama všichni dali...jsem asi hodně ovlivnitelný k dnešku je aktuální osádka v akva 2xHoplarchus psittacus 5xGeohagus altifrons 9xGeophagus surinamensis? až dnes u Kalaby jsem si uvědomil, jak moc vyrostli 2xCrenicichla sp. Belly crawler 2xVieja argentea 2xAequidens diadema a různí držkolezci s nesmrtelnými vládci dna Corydoras panda