Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
díky oči na něm můžu sám nechat... teď zrovna jak mi tam chystají třecí místo hraje úplně barvama takto pod bleskem to moc nejde poznat, ale hlavně samice září jak drahokam a taky je tak i tvrdá mrcha jedna zuřivá jí např. oči zoranžověly a jemu naopak sytě rudnou
Geophagus altifrons Rio Tocantins 5 kousků V nádrži už jsou jen 3 Hoplarchusi. Dva velcí odcestovali a s párem tam zbyl ten menší WF. Je tam teď neskutečný klid...přitom to dnes-zítra vypadá konečně na tření. Naštěstí odjíždím do pondělka pryč, tak z toho po 3 letech co ryby mám budu mít velké víš co
Ti Hoplarchusi se podle všeho vytřeli, ale jen odhaduju...samice byla po příjezdu "prázdná"...předtím byla jinak pupkatá placák co jsem ji nainstaloval do toho velkého květináče byl vytáhlý ven... Už tam cosi kutají (spíš jen ona) znovu. Samec jen pozoruje a moc se jí do toho nevrtá, tak uvidím. Teď bych už neměl do listopadu někam cestovat... se toho třeba dočkám.